Transformăm viziunea ta în realitate prin
strategii de marketing

Cu noi, vei vedea creșterea nu doar în rapoarte, ci și în comunitatea pe care o construiești.

Expertiză B2B

Cu o viziune clară asupra universului B2B și mulți ani de experiență în dezlegarea enigmelor specifice nișelor precum E-commerce, Tech și SaaS, suntem arhitecții soluțiilor tale. Intuim nevoile complexe ale domeniului tău și le transformăm în oportunități.

Comunicare Rapidă

Conștienți de importanța fiecărui moment, punem un accent deosebit pe serviciile noastre de Customer Care. Reacționăm prompt la solicitările tale, asigurându-te că nu vei fi nevoit să aștepți. Pentru că la noi, prioritatea ești tu.

Servicii complete

Oferim un spectru complet de servicii de marketing B2B, construind strategii personalizate pentru promovare, publicitate și generare de lead-uri. Cu Oktasales, vei avea la dispoziție toate uneltele pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel.

Oktasales - Agenție de marketing și vânzări

Indiferent că ești un antreprenor la început de drum sau ai deja experiență în dezvoltarea afacerii, echipa Oktasales este pregătită să te ajute cu un plan de marketing bine pus la punct și cu cele mai eficiente strategii de vânzări. Colaborăm împreună pentru a găsi cele mai eficiente modalități de promovare și vânzare a produselor sau serviciilor tale. De la promovare online, reclame plătite, optimizare SEO, la strategii de vânzări, implementare CRM, training oameni de vânzări, totul într-un singur loc, alături de echipa potrivită.

Optimizare SEO

Analiză și optimizare SEO pentru îmbunătățirea vizibilității în motoarele de căutare.

Management de Social Media

Gestionarea profilurilor pe rețele sociale, crearea și distribuirea de conținut, interacțiunea cu audiența.

Email marketing

Dezvoltarea de campanii de email marketing pentru a stârni interesul și a converti abonații în clienți.

Redactare de conținut

Conținut original și relevant, conceput pentru a atrage și a crește interacțiunea cititorilor, sporind în același timp vizibilitatea SEO.

Reclame plătite

Planificarea și executarea campaniilor publicitare plătite pe platforme precum Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads.

Strategii de vânzări

Analiza afacerii și întocmirea unor strategii de vânzări personalizate pe specificul industriei în care activezi.

Servicii de marketing complete
pentru afacerea ta

Oktasales reprezintă one-stop-shop pentru strategiile tale de marketing și vânzări. Suntem alături de tine și dezvoltăm planuri personalizate de la livrarea de lead-uri noi și până la convertirea și loializarea clienților.

Vizibilitate mai mare pe platformele care contează

Proiectele noastre

Expertiza noastră se extinde într-o varietate de sectoare, adaptându-ne mereu la dinamica și cerințele specifice fiecărei industrii. Printre domeniile în care ne-am demonstrat excelența se numără:

Tehnologie și SaaS

Retail și
E-commerce

Sănătate și Pharma

Beauty și
Fashion

Scriem împreună povestea succesului tău!

Într-o lume în constantă schimbare, a alege partenerul potrivit pentru călătoria ta digitală este esențial. La OKTSALES, nu doar că îți oferim soluții de marketing de top, ci îți devenim parteneri de încredere în creșterea afacerii tale. Fiecare proiect este o poveste de succes în devenire, și abia așteptăm să facem parte din povestea ta.

Suntem pregătiți. Ești gata să începi? Contactează-ne astăzi!